Sastanak sa predstavnicima NS BiH

Mostar domaćin Europskog prvenstva u nogometu za kadetkinje

Tema razgovora je bila organizacija Europskog prvenstva u nogometu za kadetkinje.
Sport / Nogomet | 11. 02. 2022. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić i Predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić upriličili su sastanak sa predstavnicima NS BiH.

U predstavništvu Nogometnog saveza BiH bili su Adnan Džemiđić glavni tajnik, Ivan Beus prvi dopredsjednik NS BiH, Vaso Mijanović šef marketinga i komunikacija, Igor Portner stručni suradnik za ligaška natjecanja, Elmir Pilav direktor sektora za sport, Samir Ćemalović član Izvršnog odbora NS FBiH.

  / 

Tema razgovora je bila organizacija Europskog prvenstva u nogometu za kadetkinje, uzrasta djevojčica mlađih od 17 godina (UEFA WEURO 2022, ''U17'') koje će se održati od 3.5. do 15.5.2022.godine u četiri grada: Mostaru, Širokom Brijegu, Zenici i Sarajevu.

Rukovodstvo NS je prezentiralo šta je sve do sada urađeno na ovom za BiH velikom projektu kao i mogućnosti uključivanja Grada Mostara u organizaciju. Naglašeno je da je ovo jedan od najvećih događaja koji se organizira u BiH nakon organizacije EYOF-a. Ždrijeb za navedeno natjecanje bit će održano u Sarajevu 5.4.2022. godine.

Gradonačelnik Kordić je izrazio zadovoljstvo prezentiranim kao i činjenicom da se ovakav događaj održava i u Gradu Mostaru. Također je obećao da će se Grad Mostar aktivno uključiti u organizaciju događaja i iskoristiti priliku za promociju Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close