Azijsko prvenstvo

Japan izbjegao Australiju, Oman u osmini finala

Japan će u osmini finala igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz skupine E, što će biti Katar ili Saudijska Arabija, a Uzbekistan će se za mjesto u četvrtfinalu boriti protiv branitelja naslova Australije.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2019. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Japana pobijedili su Uzbekistan sa 2-1 i izbjegli sudar s Australijom u osmini finala Azijskog prvenstva, dok su pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja reprezentativci Omana svladali Turkmenistan sa 3-1 i osigurali plasman u osminu finala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane momčadi.

Japan će u osmini finala igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz skupine E, što će biti Katar ili Saudijska Arabija, a Uzbekistan će se za mjesto u četvrtfinalu boriti protiv branitelja naslova Australije, javlja Hina.

Prvi krug natjecanja bit će završen utakmicama posljednjeg kola u skupini E, u kojima će se za prvo mjesto boriti Saudijska Arabija i Katar, a za treće mjesto Libanon i Sjeverna Koreja.

Libanonu je potrebna pobjeda od četiri gola razlike kako bi se našao među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije i preskočio Vijetnam koji je trenutačno na posljednjem, četvrtom mjestu koje vodi u nokaut fazu.

Kopirati
Drag cursor here to close