"Genijalac iz Zadra"

Španjolski AS opet piše hvalospjeve o Luki Modriću

Nakon što su nogometaši Reala svladali na svom Bernabeu Osasunu 4:0, u sklopu 9. kolu La Lige, opet se najviše pisalo o 38-godišnjem Luki Modriću.
Sport / Nogomet | 08. 10. 2023. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novom ligaškom pobjedom nogometaši Real Madrida preuzeli su vodstvo na ljestvici La Lige, a hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 79. minute i ostavio je odličan dojam. I to s trakom kapetana Reala na ruci! Bolje nije moglo.

A to dokazuje i njegova statistika jer je bio uvjerljivo najbolji na terenu za što je zaradio ovacije publike. Pogotovo jer ove sezone nije puno igrao u domaćem prvenstvu, ali je strpljivo čekao priliku.

No, nakon utakmice španjolski mediji opet su se raspisali o genijalnom 38-godišnjem Hrvatu koji je pokazao klasu. I začepio usta svima koji su sumnjali u njega.

Naime, baš je Modrić započeo akciju kod prvog gola Real kad je zabio Jude Bellingham.

Ukratko, Modrić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu čemu svjedoči ukupno 101 dodir s loptom u čemu je bio najbolji na terenu. A iz igre je izašao u 79. minuti. Imao je Modrić 84 točna dodavanja (ukupna točnost dodavanja 90%!), a uz to je bio najbolji i u točnim dugim loptama kojih je skupio devet!

Uz sve to imao je i tri ključna dodavanja tako da je s pravom bio najbolji igrač utakmice protiv Osasune.

GOLOVI

Nakon utakmice tiražni AS je između ostalog objavio:

"Genijalac iz Zadra vratio se u svoje prirodno okruženje i iskopao temelje pobjede", piše između ostalog AS dodavši:

"Vratio se Hrvat u početni sastav i zakuhao je pobjedu Reala. Pokazao je da je njegova violina još uvijek uštimana."

Dakle, ovako nešto AS dugo nije napisao o Luki Modriću, a pitanje je je li ovo zapravo bila poruka Ancelottiju, piše Tportal.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close