Oman bio blizu boda

VIDEO: Mancini nakon preokreta bolji od Ivankovića

Pobjedu Saudijcima donio je Ali Al Bulayhi golom u šestoj minuti nadoknade nakon ubačaja iz kornera. Australac Shaun Evans je prvo poništio gol zbog nedozvoljene pozicije strijelca gola.
Sport / Nogomet | 17. 01. 2024. u 01:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajnu utakmicu u okviru prvog kola F skupine Azijskog kupa odigrali su Saudijska Arabija i Oman. Oman kojeg s klupe vodi Branko Ivanković je dugo vodio ranim golom Saalaha Al Yahyaeia. Prethodno je Hassan Al-Tambakti je u 14. minuti povukao Muhsena Al Ghassanija, a australski sudac Shaun Evans pokazao na bijelu točku.

Oman se sjajno branio, a sredinom drugog dijela imao je zlatnu priliku udvostručiti svoje vodstvo, međutim Mataz Saleha nije bio precizan. Pritisak Saudijske Arabije urodio je plodom u 78. minuti kada je Abdulrahman Ghareeb uspio izjednačiti nakon sjajnog solo prodora.

Pobjedu Saudijcima donio je Ali Al Bulayhi golom u šestoj minuti nadoknade nakon ubačaja iz kornera. Australac Shaun Evans je prvo poništio gol zbog nedozvoljene pozicije strijelca gola. Iako je
bilo vidljivo da je pogriješio. Stvorila se gužva, pa je uslijedilo pregledavanje VAR snimka.

Nakon toga je Evans pokazao kako se odluka o offsideu poništava što je za kratko oduševilo igrače Omana, ali je onda u toj pomalo komičnoj situaciji pokazao na centar.

Video: Saudijska Arabija - Oman 

U prvom susretu iz ove skupine reprezentacija Tajlanda je u Dohi pobijedila Kirgistan s 2-0. Oba gola za tajlandsku reprezentaciju zabio je Supachai Chaided (26, 48). U susretu 2. kola, 21. siječnja sastaju se Oman i Tajland, te Saudijska Arabije i Kirgistana.

Kopirati
Drag cursor here to close