Razočarni trener Intera

Inzaghi: Zaslužili smo više

"Ne bih mijenjao ove igrače ni za koga i danas je cijeli svijet vidio zašto. Dozvolili smo Cityju jako malo", rekao je nakon utakmice Inzaghi.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2023. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno, ulazak u finale za Inter je bio veliki uspjeh. Međutim u finalu sigurno nije momčad Simonea Inzaghija razočarala, nije bila u podređenom položaju. Na kraju je vrlo lako mogla izvući produžetke, a onda tko zna što bi se dogodilo. Iako, City je momčad koja ima daleko dužu klubu. Vidjelo se to po izmjenama u završnici utakmice.

"Čestitao sam igračima, bili su sjajni. Izgubili smo finale koje smo htjeli dobiti pod svaku cijenu, ali dečki moraju biti ponosni. Ne bih mijenjao ove igrače ni za koga i danas je cijeli svijet vidio zašto. Dozvolili smo Cityju jako malo. Žalimo za mnogim stvarima, ali moramo biti i ponosni", rekao je za Sky Sport trener Intera Simone Inzaghi nakon bolnog poraza 1:0 u finalu u Istanbulu protiv Manchester Cityja.

"Još se uvijek čudim kako nismo uspjeli zabiti. Zaslužili smo više. Ovo bi nam finale moglo biti gorivo za sljedeću sezonu. Pokazali smo da možemo igrati na ovom nivou", dodao je Inzaghi i za kraj pohvalio navijače.

"Volio bih zagrliti svakog navijača Intera, kao moje igrače. Bili su fantastični. Uvijek su tu za nas."

Kopirati
Drag cursor here to close