Serie A

Inter nastavlja s uvjerljivim igrama, Torino protiv Lazija bez golova

Edin Džeko u igru je ušao u 68. minuti umjesto Lukakua te ubilježio asistenciju za treći pogodak Intera kojeg je postigao Correa.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2022. u 00:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugom kolu talijanske Serie A nogometaši Intera su upisali drugu pobjedu, na domaćem terenu su svladali Speziju s uvjerljivih 3-0.

Inter je poveo u 35. minuti kada je na asistenciju Lukakua strijelac bio Argentinac Lautaro Martinez. Suparnika je milanska momčad slomila u nastavku i to golovima Calhanoglua u 52. i Corree u 82. minuti, na asistenciju Džeke.

Edin Džeko u igru je ušao u 68. minuti umjesto Lukakua. Marcelo Brozović bio je u početnoj postavi i izišao je u 84. minuti.

Uspješan je domaćin bio i Sassuolo koji je s 1-0 nadjačao novog prvoligaša Lecce. Gol odluke dao je Berardi u 39. minuti.

Dvije utakmice drugog kola završile su bez golova, Torino protiv Lazija te Udinese protiv Salernitane. Za Torino, sastav kojeg vodi hrvatski trener Ivan Jurić, cijelu je utakmicu odigrao Nikola Vlašić.

Udinese je, pak, protiv Salernitane morao igrati drugo poluvrijeme s igračem manje, ali se uspio došuljati do boda.

U nedjelju će igrati Empoli - Fiorentina, Napoli - Monza, Atalanta - Milan i Bologna - Verona, dok kolo završava u ponedjeljak utakmicama Roma - Cremonese i Sampdoria - Juventus.

Serie A, 2. kolo:

Torino - Lazio 0-0

Udinese - Salernitana 0-0

Inter - Spezia 3-0 (Martinez 35, Calhanoglu 52, Correa 82)

Sassuolo - Lecce 1-0 (Berardi 39)

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close