Dva gola Rebića

Inter se provukao, Milan siguran

Oba pogotka Rebić je postigao nakon prizemnih ubacivanja suigrača u sredinu kaznenog prostora. Kod prvog je iskoristio dodavanje Calabrije, kod drugog je pratio prodor Brahima Diaza.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2022. u 23:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nova sezona je startala u Italiji. Četiri utakmice su odigrane, Inter, Milan, Atalanta i Torino su stigli rekli bi smo do očekivanih pobjeda. Neki teže, neki lakše.

Aktualni prvak Milan je bio poprilično siguran, dok se recimo Inter provukao. Udinese jeste poveo golom Becaa glavom nakon kornera, ali je uglavnom bio u podređenom položaju.

Milan je brzo uzvratio. Hernandez je realizirao jedanesterac već u 11.minuti, dok se Rebić pobrino za preokret. Međutim, završnica prvog dijela pripada gostima, Masina je još jednim udarcem glavom opet vratio stvari na početak. No, u prvoj minuti nastavka Brahim Diaz je pogodio za 3-2, a Rebić je svojim drugim pogotkom riješio pitanje pobjednika.

Inter je kod Leccea dobro krenuo, povratnik Lukaku je postigao gol nakon minutu i pol igre.Lecce je u 48. minuti izjednačilo golom Ceesaya, a zatim čak i bilo opasnije po suparnička vrata. Ipak, u završnici je Inter krenuo svim silama prema naprijed te u petoj minuti sudačke nadoknade stigao do pobjedničkog gola kojega je nakon ubačaja iz kuta postigao Dumfries.

Istim rezultatom slavio je Torinu na gostovanju kod Monze koju ove sezone gledamo u društvu najboljih. Iako je također slavio 1:2, Torino se nije mučio poput Intera. Miranchuk se u 43. minuti pobrinuo za prvi gol Torina, Sanabria za drugi u dvadesetoj minuti nastavka. Monza je ipak uspjela do kraja utakmice preko Mote doći do gola za konačnih 1:2.

Sampdorija je opet krenula loše, već na startu je poražena kući od Atalante.Pašalić je u 26. minuti glavom spustio loptu Toloiju koji je iz velike blizine proslijedio loptu u mrežu. Konačni rezultat postavio je Lookman u petoj minuti sudačke nadoknade.

Kopirati
Drag cursor here to close