Serie A

Inter i Juventus upisali pobjede; Pogodak Džeke

Ivan Perišić bio je asistent za oba pogotka milanskog Intera u 2-0 domaćoj pobjedi protiv Verone u susretu 32. kola talijanskog prvenstva. Drugi gol za Nerazzurre postigao je Edin Džeko.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2022. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Perišić je u 22. minuti osvojio loptu na sredini igrališta, projurio po lijevom krilu i potom idealno ubacio za natrčalog Barellu koji je sa šest metara snažnim udarcem zatresao mrežu za 1-0.

Samo osam minuta potom hrvatski reprezentativac je odlično reagirao na prvoj vratnici kod udarca iz kuta te glavom prebacio loptu na dva metra od gostujućeg gola gdje se nalazio Džeko kojemu nije bilo teško povisiti na 2-0.

Džeko i Perišić odigrali su čitav susret za Inter, baš kao i Marcelo Brozović.

Ovom pobjedom Inter je stigao na drugo mjesto ljestvice sa 66 bodova, koliko ima i treći Napoli, dok vodeći Milan ima bod više.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost preokretom svladao Cagliari sa 2-1 (1-1).

Domaće je u vodstvo u otvaranju utakmice doveo Joao Pedro (10), a sredinom prvog poluvremena Juventusu je poništen pogodak na intervenciju VAR-a.

Ipak, Juventus je dozasluženog izjednačenja stigao na samom isteku prvog poluvremena kada je De Ligt (45) glavom u mrežu pospremio ubačaj Cuadrada, da bi potpuni preokret uslijedio u nastavku kada je branič Cagliarija u želji da klizećim startom izbije loptu pogodio Vlahovića (75) u stopalo, a lopta se odbila iza leđa Cragna.

Četvrti Juventus sada ima 62 boda.

Još su igrali Empoli i Spezia, a završilo je bez pogodaka.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close