Još jednom protiv Luksemburga

Igrači odradili trening, izbornik najavljuje debitante

"Sigurno je da će neki debitanti biti u startnoj postavi, ali naravno, ne možemo zamijeniti sve igrače, to bi bila prevelika promjena", kaže Milošević.
Sport / Nogomet | 15. 11. 2023. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon svega što je prošla nogometna reprezentacija BiH u ovom ciklusu ostale su još dvije utakmice koje se moraju odigrati. Netko će reći odraditi, jer teško da će promijeniti nešto drastično.

Da stvar bude gora ili teža, kakva je atmosfera u reprezentaciji BiH u ovom trenutku, oko nje, kakva je situacija s igračkim kadrom, realno Luksemburg i Slovačka su za sada ispred. Ne samo bodovno. Ali vrijedi vidjeti kako bi to mogla izgledati reprezentacija BiH recimo u prvom sljedećem ciklusu, onom za Svjetsko prvenstvo.

Reprezentativci su odradili posljednji trening prije sutrašnje utakmice protiv Luksemburga. Edin Džeko, Miralem Pjanić, Anel Ahmedhodžić, Sead Kolašinac, Ibrahim Šehić i Adrian Leon Barišić preskaču ovaj mini ciklus, pa će biti jako zanimljivo vidjeti kako će izgledati početna postava reprezentacije.

"Sigurno je da će neki debitanti biti u startnoj postavi, ali naravno, ne možemo zamijeniti sve igrače, to bi bila prevelika promjena. Međutim, imamo dvije utakmice i sigurno će to biti šansa da svaki od njih dobije neku minutažu. To je i dobra prilika za one koji su do sad manje igrali, da pokažu koliko znaju i u kojoj mjeri mogu zamijeniti ove koji nedostaju", rekao je Milošević pa dodao:

"Sutra će nam biti bitno da se pripremimo za igru na rezultat jer to će biti najvažnije u baražu. To je također nešto što mora da se utrenira. Sigurno da nam je sutra bitna utakmica jer moramo da imamo jasnu sliku što je to što treba da radimo u ožujku. Siguran sam da će momci shvatiti ove utakmice ozbiljno i da ćemo ostvariti naše ciljeve."

Kopirati
Drag cursor here to close