Abdullah Talal Hameed

Igrač Gorice: Oteli su me iz apartmana

"Bila je to šokantna stvar u mom životu. Oteli su me iz apartmana. Bila je loša situacija, teška za mene u svakom smislu. Ali klub je stao uz mene", tvrdi Hameed.
Sport / Nogomet | 08. 09. 2023. u 01:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlog mjeseca, točnije 21. kolovoza prijavljen je nestanak nogometaša Gorice dvojnog, švedskog-iračkog državljanstva Abdullaha Talal Hameeda. Četiri dana kasnije isti je prođen, ispostavilo se kako je bio otet. Hameed je u kolovozu iz mađarskog ZTE-a iz Zalaegerszega prešao u redove hrvatskog prvoligaša Gorice, no potom je njegov novi klub objavio da mu se izgubio svaki trag. Hameed je u Budimpeštu došao u subotu, 19. kolovoza, kako bi pokupio osobne stvari i dokumente za registraciju za Goricu.

Trebao je oko podneva u ponedjeljak krenuti prema Velikoj Gorici, no tamo nije stigao pa je njegov nestanak prijavljen mađarskoj policiji. Abdullahov otac Talal Hameed Tali rekao je da je razgovarao sa sinom oko 11 sati i da je sve je bilo spremno za selidbu, no sat vremena kasnije švedski nogometaš više nije odgovarao na pozive.

"Sretan sam i ponosan što sam dio ovog kluba. Gorica je bila dobra prema meni od prvog dana. Od predsjednika, suigrača, trenera i ljudi iz kluba. Hvala im na pomoći koju su mi dali tijekom ove situacije", izjavio je Hameed pa nastavio o detaljima otmice, odnosno rekao je ono što smije jer mu je policija poručila da ne iznosi detalje istrage.

"Bila je to šokantna stvar u mom životu. Oteli su me iz apartmana. Bila je loša situacija, teška za mene u svakom smislu. Ali klub je stao uz mene. Ne želim razmišljati previše o prošlosti. To je tamna strana nogometa.

Nešto što mnogi proživljavaju, ali možda ne tako kao ja. Iskreno, želim ostaviti to iza sebe. Izgubio sam na kilaži, mentalno mi je bilo teško. Imam sve što mi treba ovdje, najviše sigurnost. Na meni je fokusirati se na budućnost."

Kopirati
Drag cursor here to close