Nijemci pišu

Hajduk potpisuje veliko pojačanje

Uremović je povremeni hrvatski reprezentativac, bio je igrač Herthe, a sada bi mogao obući dres splitskog kluba.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2023. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Filip Uremović na pragu je potpisa za Hajduk. Povremeni hrvatski reprezentativac danas je viđen na letu iz Berlina za Split.

Uremović je povremeni hrvatski reprezentativac, bio je igrač Herthe, a sada bi mogao obući dres splitskog kluba.

Njemački mediji pišu da je Uremović sve dogovorio s Herthom koja ga je pustila prema Splitu gdje će doći kao veliko pojačanje u obrani Bijelih.

Uremović je rođen u Požegi, a profesionalnu karijeru započeo je u dresu Cibalije da bi se iz Vinkovaca preselio u drugu momčad Dinama gdje nije dobio priliku u prvoj momčadi, prenosi Gol.hr

Iz Dinama je otišao u Olimpiju, no u Sloveniji se kratko zadržao jer je napravio prvi inozemni transfer u Rubin iz Kazana gdje je bio i kapetan.

U tijeku ruske invazije na Ukrajinu otišao je na posudbu Sheffield United, a prošle godine je i službeno postao igrač berlinske Herthe.

Dobre igre u Rusiji nisu prošle ispod radara Zlatku Daliću koji ga je pozvao 2020. u reprezentaciju. Skupio je šest nastupa, a debitirao je protiv Francuske u gostima.

Problemi s ozljedama udaljile su ga od reprezentacije, a povratkom u Hrvatsku ponovno bi se mogao naći na redaru hrvatskog izbornika, iako je konkurencija u obrani Vatrenih strašna.

Kopirati
Drag cursor here to close