Šminkanje

HŠK Zrinjski konačno kreće u rekonstrukciju istočne tribine?

Najvatreniji navijači mostarskog kluba od ove sezone bit će smješteni u sektoru "A", a kako smo vidjeli, nešto se oko istočne tribine ipak događa.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2023. u 08:49 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski u četvrtak je na službenoj stranici objavio kako se od petka u prodaju puštaju godišnje ulaznice, no ono što je zapalo za oko mnogima je činjenica kako nisu puštene tribine za istočnu tribinu, kultnu "Tribinu stajanje".

Najvatreniji navijači mostarskog kluba od ove sezone bit će smješteni u sektoru "A", a kako smo vidjeli, nešto se oko istočne tribine ipak događa.

Podsjetimo, u studenom prošle godine čelnici kluba najavili su izgradnju istočne tribine sa svim pratećim sadržajima, no nedugo nakon toga bilo je jasno kako do rekonstrukcije neće doći.

Ipak, posljednjih dana, kada se radi na šminkanju stadiona kao i prošivanju hibridnog terena kako bi isti bio u potpunosti spreman i završen za početak europskog i ligaškog pohoda mostarskih "Plemića", možemo posvjedočiti i određenim radovima oko istočne tribine.

Foto: Bljesak.info / Mašine za prošivanje hibridnog terena

Neslužbeno doznajemo kako klub uskoro kreće u kompletnu rekonstrukciju navedene tribine. Za početak tribina će se "sakriti" kako bi se moglo krenuti sa ravnanjem i početak izgradnje u skoroj budućnosti kako bi stadion HŠK Zrinjski konačno dobio funkcionalnu tribinu sa pratećim sadržajima.

Foto: Bljesak.info / Radovi na istočnoj tribini stadiona HŠK Zrinjski

Kada su u pitanju cijene godišnjih ulaznica, njih možete kupiti na prvom katu Mepas Malla po iznosu od 120 KM sa popustom za djecu, starije od 65, a bit ćete u mogućnosti kupiti i obiteljske pakete po pristupačnim cijenama.

Također, podsjećamo, HŠK Zrinjski svoj europski put nastavlja u utorak od 20 sati igra uzvratnu utakmicu protiv Armenskog prvaka FC Urartu kojeg su "Plemići" na gostujućem terenu svladali 1:0.

Uz navedene radove krenuli su i radovi na sređivanju parkinga. Teški strojevi su na terenu, a parking bi u skorijem roku trebao izgledati potpuno drugačije nego do sada.

Kopirati
Drag cursor here to close