Priča zasad ostaje priča

Obećanje ludom radovanje: Ipak ništa od krova Pod Bijelim brijegom

Kako doznajemo, jedini radovi koji će se ove zime odvijati Pod Bijelim brijegom će biti postavljanje hibridnih terena.
Gospodarstvo / Ulaganja | 09. 01. 2023. u 11:27 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači HŠK Zrinjski ipak neće u skorije vrijeme dobiti krov nad glavom, niti će se rekonstruirati istočna tribina iako je na posljednjoj presici predsjednik Uprave kluba, Denis Lasić, to najavio.

"Nakon postavljanja hibridnog terena na stadionu Zrinjskog doći će i do još nekih promjena na Bijelom brijegu, poput pomicanja travnjaka i natkrivanja zapadne tribine", kazao je tada Lasić, koji nije htio definirati rokove iz, kako je kazao, više razloga.

Kako doznajemo, jedini radovi koji će se ove zime odvijati Pod Bijelim brijegom će biti postavljanje hibridnih terena, no i tu je "škakljivo" govoriti o rokovima kada uzmemo u obzir koliko su se hibridni tereni postavljali npr. na Veležovom stadionu.

U utorak, 27. prosinca krenulo je uklanjanje postojećeg travnjaka, a isti će biti premješten na sveučilišni kampus u Rodoču gdje će biti korišten za trenažne procese svih kategorija kluba.

Iz kluba se nadaju kako će postavljanje hibridnih terena biti završeno do 1. travnja, pa tako klub ne bi mnogo "izbivao" (dvije domaće utakmice) sa stadiona.

Tako će gledatelji na stadionu Pod Bijelim brijegom najvjerojatnije od proljeća utakmice gledati na suvremenom terenu i nadati se povoljnim vremenskim uvjetima jer je priča o krovu nad glavom, kao i svaki put do sada, ostala samo priča.

Kopirati
Drag cursor here to close