Izbornik nakon poraza

Hadžibegić: Drugo poluvrijeme smo pali fizički

"Dali su golove u ključnim momentima. Mislim da smo zaslužili drugi rezultat. Možda 2:1 ili 3:2 bi bilo logičnije. Htjeli smo, dali smo sve što smo mogli i to je naš limit", pojasnio je izbornik Hadžibegić.
Sport / Nogomet | 18. 06. 2023. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protiv reprezentacije Portugala realno malo tko je očekivao da BiH može napraviti neki rezultat. Na terenu to dobrih 70-tak minuta nije izgledalo loše iako je Portugal vodio. Imala je reprezentacija bih neke svoje prilike, situacije u kojima se moglo drugačije reagirati na kraju je Portugal sigurno i uvjerljivo slavio i kako sada već stvari stoje pokazao da teško može ispustiti prvo mjesto u skupini.

"Zaslužena pobjeda Portugala. Igrali smo protiv jedne od najboljih europskih reprezentacija. Imaju iskustvo koje je napravilo razliku na ovoj utakmici. Prvo poluvrijeme bilo je jako dobro. Žao mi je što nismo iskoristili jednu od dvije prilike koju smo imali. Posebno onu šansu koju je imao Džeko. Drugo poluvrijeme smo pali fizički i svih pet izmjena sam napravio zbog umora. Selekcija Portugala je tako iskoristila svoje prilike da dođe do pobjede. Dali su golove u ključnim momentima. Mislim da smo zaslužili drugi rezultat. Možda 2:1 ili 3:2 bi bilo logičnije. Htjeli smo, dali smo sve što smo mogli i to je naš limit. Nismo mogli da napravimo reakciju. Dobili smo barem Barišića i Hamulića. Vrlo brzo nas čeka utakmica protiv Luksemburga koja je za nas izuzetno važna", rekao je Hadžibegić nakon poraza od Portugala.

Kopirati
Drag cursor here to close