Pred susret u Lisabonu

Koju formaciju će izabrati Hadžibegić?

Prema nekim informacijama nije isključeno da to bude 3-5-2. U takvoj situaciji bi Saničanin, Barišić i Ahmedhodžić zaigrali u zadnjoj liniji.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2023. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do utakmice protiv Portugala ostalo je nešto više od dva sata. Jako puno problema imala je reprezentacija BiH u posljednja dva dana. Prije svega tijekom jučerašnjeg kada je zbog tehničkog kvara na avionu morala puno toga izbornik Hadžibegić puno toga morao mijenjati.

Let se pomjerao, pa su igrači stigli u hotel jako kasno, što znači da je reprezentacija ostala bez posljednjeg treninga na stadionu u Lisabonu. Odrađen je trening na Grbavici, po dolasku jedan aktivacijski u samom hotelu.

Izvjesno je da će biti promjena u sastavu u odnosu na posljednji susret protiv Slovačke, jer tu nema zbog ozljeda Krunića, Hadžikadunića i Demirovića, pitanje je koliko može Tahirović s obzirom na činjenicu da se ozlijedio tijekom priprema. Sada Hadžibegić ima na raspolaganju Pjanića, Džeku, tu je novo lice Barišić, pa će biti zanimljivo vidjeti za koju formaciju će se odlučiti Hadžibegić.

Prema nekim informacijama nije isključeno da to bude 3-5-2. U takvoj situaciji bi Saničanin, Barišić i Ahmedhodžić zaigrali u zadnjoj liniji. Kolašinac i Dedić bi pokrivali bekove, Cimirot, Hadžiahmetović, Pjanić vezni red. Do bi Džeko i Stevanović zaigrali u vrhu napada.

Međutim, moguće je da u postavci reprezentacija drugačije izgleda. Posebno ako Hadžibegić recimo zaigra s četiri igraća u zadnjoj liniji onda bi svoje mjesto mogao dobiti i recimo Gazibegović u nekoj od solucija. Nije isključeno da recimo Džeko bude taj najistureniji u postavi 4-5-1. Naravno, Hadžibegić je taj koji će zajedno sa svojim stručnim stožerom odlučiti koja će postava izaći na teren.

Kopirati
Drag cursor here to close