"Moramo bolje"

Gvardiol: Tužni smo

"Ne mogu reći da je nešto pošlo po krivu, igrali smo dobru utakmicu, ali nije to bilo dovoljno za pobjedu. Znali smo da će nam trebati mirnoća na lopti".
Sport / Nogomet | 10. 10. 2023. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City izgubio je tri od posljednje četiri utakmice. Arsenal je momčadi Cityja priuštio drugi uzastopni poraz u prvenstvu, bilo je 1:0 u Londonu. Utakmicu je komentirao branič Manchester Cityja i hrvatske reprezentacije Joško Gvardiol. Njegove riječi prenosi Manchester Evening News.

"Ne mogu reći da je nešto pošlo po krivu, igrali smo dobru utakmicu, ali nije to bilo dovoljno za pobjedu. Znali smo da će nam trebati mirnoća na lopti. Za svaku utakmicu se pripremamo kao za ovu današnju. Mogli smo i bolje, ali sad je taj poraz iza nas. Moramo biti opasniji u napadu. Ne možemo biti sretni ovim rezultatom.

Teško je jer imamo sad dva poraza u nizu. Igrali smo dobro, kontrolirali posjed, ali tužni smo jer moramo bolje. Rodri nam je nedostajao, svi znamo njegove kvalitete. Brzo će se vratiti i zbog toga smo sretni. Vidjeli smo Johna Stonesa na kraju utakmice. On se vraća i sigurno će biti jedan od naših ključnih igrača".

Aktualne prvake Engleske i Europe porazi su koštali pada na treće mjesto iza Tottenhama i Arsenala. Pep Guardiola ima problema sa slaganjem sastava zbog brojnih ozljeda. Što se tiče Gvardiola, on je po Transfermarktu postao najskuplji branič svijeta, a u Cityju zasad igra dobro.

Kopirati
Drag cursor here to close