Tvrdi Yussuf Polusen

Gvardiol nije isti igrač kao što je bio prije 4 mjeseca

"On poznaje mene, ja njega, ali to ne znači da će biti lakše igrati protiv njega. U novom klubu dobivat će drugačije taktičke naputke i nastaviti se razvijati".
Sport / Nogomet | 04. 10. 2023. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

RB Leipzig bit će domaćin Manchester Cityju u utakmici 2. kola skupine G Lige prvaka. To znači i da se Joško Gvardiol vraća na stadion s kojeg je ostvario transfer vrijedan 90 milijuna eura (prema Transfermarktu) u prvake Engleske i branitelje naslova u Ligi prvaka.

Trener njemačke momčadi Marco Rose u najavi utakmice govorio je o tome kako zaustaviti Erlinga Haalanda, o snazi Cityjeve momčadi i o šansama svoje momčadi za tri boda. Posebno je istaknuo i Gvardiola.

"Joško nije imao nikakvih problema na prilagodbu u Cityju, to me uopće ne čudi. On je kvalitetan igrač, i više nego sposoban za učenje od jednog od najboljih trenera na svijetu. Ide mu vrlo dobro. Njegova je uloga specifična. Očekujem da će igrati protiv nas, radujemo se što ćemo ga vidjeti", rekao je Rose, prenosi Index.hr.

O nekadašnjem suigraču pričao je i Yussuf Poulsen:

"On poznaje mene, ja njega, ali to ne znači da će biti lakše igrati protiv njega. U novom klubu dobivat će drugačije taktičke naputke i nastaviti se razvijati. Ono što možemo biti sigurni jest to da on nije isti Joško otprije četiri mjeseca. U svakom slučaju, radujemo se što ćemo ga vidjeti. On je sjajan momak".

Kopirati
Drag cursor here to close