Najbolji suparnik

VIDEO | Pep: Klopp odlazi? Bolje ću spavati! Dan prije utakmice s Liverpoolom uvijek je bila noćna mora

Sport / Nogomet | 27. 01. 2024. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Najbolji suparnik kojeg sam imao u životu. Želim mu sve najbolje. Vratit će se, siguran sam", kazao je španjolski nogometni stručnjak i trener Cityja Pep Guardiola.

Menadžer "Građana" je naglasio kako razumije Kloppa jer se on tako osjećao u Barceloni.

"Osjetio sam to u Barceloni pa to potpuno razumijem. Međutim, on to ne priznaje, ali vratit će se. Svi menadžeri će se (osjećati umorno) kada odrade mnogo godina, ja to potpuno osjećam."

Trenutačno, engleska liga posvetila je video od dolaska Klopa na klupu.

 

Klopp na kraju sezone napušta Liverpool

"Ja sam, kako da to kažem, na izmaku energije", rekao je Klopp za Liverpoolovu web stranicu.

Nakon što je doveo Redse do još jednog finala u srijedu navečer odigravši s Fulhamom 1-1 u uzvratnoj utakmici polufinalu Carabao cupa, 56-godišnji Klopp će tako okončati osam i pol godina dugu trenersku vladavinu na Anfieldu.

Pomoćnici menadžera Pepijn Lijnders i Peter Krawietz, kao i elitni razvojni trener Vitor Matos, također će napustiti svoja mjesta na kraju sezone.

“Volim apsolutno sve u vezi s ovim klubom, volim sve u vezi s gradom, volim sve u vezi s našim navijačima, volim momčad, volim osoblje. Volim sve. Ali to što još uvijek donosim ovu odluku pokazuje vam da sam uvjeren da je to ona koju moram donijeti", kazao je Klopp.

S Liverpoolom je osvojio šest velikih trofeja: naslov prvaka Engleske (2018./2019.), Ligu prvaka, UEFA Supekup i FIFA-ino svjetsko klupsko prvenstvo (2019.), Liga kup i FA 2021./2022.

Kopirati
Drag cursor here to close