Nakon preokreta protiv Newcastlea

Klopp: Moja najbolja pobjeda

"Na poluvremenu smo imali osjećaj da je nešto moguće. Nije nam trebalo previše sreće. Bila je to zrela predstava – kako Nuneza, tako i cijele momčadi", rekao je njemački stručnjak.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2023. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Liverpoola u nedjelju su nakon velikog preokreta ostvarili pobjedu u Newcastleu - i to s deset igrača. Virgil van Dijk dobio je direktni crveni karton u prvom poluvremenu, a u drugom su Redsi uspjeli ostvariti veliku pobjedu golovima Darwina Nuneza. Trener Jürgen Klopp progovorio je za medije nakon osvojena tri boda, prvenstveno o statusu Nuneza u momčadi. Liverpool sada ima sedam bodova iz prva tri kola.

"Bila je to super izvedba Nuneza. Bio je očito motiviran od samog početka. Jasno je da nije zadovoljan situacijom, ali zabio je dva gola i ne može skinuti osmijeh s lica. Početak je sezone, moramo pronaći stabilnost i rezultate. Darwin će igrati, nema sumnje, trebamo svakog igrača. Upravo sada moramo pronaći stil igre," rekao je Jurgen Klopp nakon pobjede na St. James Parku.

Nunez nije imao dobru prvu sezonu u Liverpoolu, gdje je stigao s velikim očekivanjima. Prije svega u klubu su se nadali da će on biti zamjena za Sadia Manea koji je otišao u Bayern. No, sada je klub napustio i Roberto Firmino, a tko će osim Mohameda Salaha nositi teret u napadu, ostaje za vidjeti.

"Nismo dobro krenuli u utakmicu, ali smo nakon crvenog kartona igrali bolje. Na poluvremenu smo imali osjećaj da je nešto moguće. Nije nam trebalo previše sreće. Bila je to zrela predstava – kako Nuneza, tako i cijele momčadi", rekao je njemački stručnjak.

Nakon utakmice, Klopp je priznao kako je ovo bila jedna od njegovih najdražih pobjeda.

"Ovo je definitivno bila moja najbolja pobjeda. Bilo je teže nego protiv Barcelone kad smo nadoknadili 0:3 iz prvog ogleda. U tisuću utakmica koje sam vodio kao trener nikad nije bilo ovako. S desetoricom u ovakvom ozračju i protiv ovakvog protivnika, prilično sam siguran da se to još nikad nije dogodilo. Ovakvi su trenuci rijetki i super posebni".

Kopirati
Drag cursor here to close