Real će teško izbaciti iz glave

Guardiola: Možda ja nisam dovoljno dobar!

"Možda ja nisam dovoljno dobar da pomognem momčadi da to napravi. Nitko ne zna što bi se dogodilo s drugim igračima ili trenerima", rekao je Guardiola na današnjoj presici.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2022. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je ostao i ove sezone ostao bez naslova kojeg toliko vremena lovi, pehara kojeg bi kako stvari stoje navijači mogli jako dugo čekati. Klubu ostaje borba za naslov prvaka koja je poprilično teška, neizvjesna. I najmanji kiks, izgubljeni koji bod može biti koban. U narednom prvenstvenom duelu Manchester City igra protiv Newcastlea, a pres prije utakmice je dobrim dijelom potrošio na ono što se dogodilo u srijedu.

"Imam osjećaj da ljudi iz Abu Dabija nisu kupili ovaj klub samo da bi osvojili Ligu prvaka već da bi se u svim natjecanjima borili do samog kraja. Željeli smo i želimo osvojiti Ligu prvaka, a možda ja nisam dovoljno dobar da pomognem momčadi da to napravi. Nitko ne zna što bi se dogodilo s drugim igračima ili trenerima", rekao je Guardiola i dodao:

"Za nas je čast biti što je duže moguće u svim natjecanjima. Znam da neki klubovi ne cijene ono što klub radi. Možda to stvarno nije dovoljno, ali za mene je veliki uspjeh što smo opet bili u polufinalu Lige prvaka kao prošle godine."

Naglasio je španjolski trener kako će Real sigurno svima biti u mislima i za vrijeme nedjeljne utakmice protiv Newcastlea.

"Kako mogu zaboraviti tu utakmicu? I igrači će sigurno o njoj misliti, ali također znam koliko će oni biti posvećeni utakmici protiv Newcastlea", istaknuo je Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close