Real je uvijek Real

Guardiola: Moramo ostati vjerni sebi

"Želimo se pokazati na Santiago Bernabeuu, želimo ondje napraviti show. Slavit ćemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji," kaže Guardiola.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2022. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je savladao Real Madrid 4:3. U jednoj od najboljih utakmica ako gledamo povijest Lige prvaka. Naravno da su u taboru Cityja zadovoljni ostvarenim, posebno zbog činjenice da gol u gostima nema nikakvu težinu, ali opet mogu biti i nezadovoljni. Jer mogla je uz malo sreće prednost Manchester Cityja biti i uvjerljivija. Posebno ako se gledaju propuštene prilike.

"Rezultat je takav kakav je. Pobijedili smo, odmorit ćemo se, odigrati susret s Leedsom i onda putujemo u Španjolsku. Moje skromno iskustvo govori da se mora prijeći preko ovakvih stvari da bi se osvojila titula.Rezultat je mogao biti i bolji, ali Real je uvijek Real. Trebaju nam dvije vrlo dobre izvedbe protiv njega, a prvu smo odradili. Sad moramo i drugu. Ovo je bio dobar test naše osobnosti, a u Madrid putujemo da bismo pobijedili i u drugom ogledu" istakao je Pep Guardiola nakon utakmice.

Naravno da je novinare interesiralo jesu li ga naljutile promašene prilike njegove momčadi.

"Promašili smo ih, ali smo ih i stvorili. Bili smo tamo cijelo vrijeme. Nitko se ne može žaliti na rezultat, izvedbu, na bilo što. Ja sam ponosan i nevjerojatno sretan zbog toga kako smo odigrali pred cijelim svijetom protiv momčadi koja je iskusna u ovim stvarima. Napravili smo sve potrebno za pobjedu.U Madridu nećemo slaviti budemo li igrali kao što smo u drugom poluvremenu, ali budemo li ponovili dijelove ove utakmice, onda ćemo pobijediti. Želimo se pokazati na Santiago Bernabeuu, želimo ondje napraviti show. Slavit ćemo samo ako ostanemo vjerni sebi, druga opcija za pobjedu ne postoji," zaključio je Pep. 

Kopirati
Drag cursor here to close