Rekorder Pep

Guardiola: Nismo glupi, nemamo pravo na kiks

"Nismo glupi. Ako remiziramo, ispustimo samo dva boda, Liverpool će biti prvak. Baš kao što oni znaju da smo mi prvaci ako pobjedimo sve do kraja, naši igrači to također znaju" reći će nakon Brightona, Pep Guardiola.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2022. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je u 25. kolu Premier lige pobijedio je Brighton 3:0 i zadržao prvo mjesto na tablici s 77 bodova. Ova je pobjeda bila važna i za trenera Cityja Pepa Guardiolu. On je došao do brojke od 250 pobjeda u 344 utakmica u svim natjecanjima sa Cityjem. To znači da je trener koji je najbrže došao do 250 pobjeda. Mourinhu je za to trebalo 396 utakmica, Kennyju Dalgishu 429, Arseneu Wengeru 433 i Don Revieju 439.

Do kraja sezone Manchester City mora odigrati šest utakmica, u mrtvoj trci sa Liverpoolom svaka će biti teška, izuzetno važna. Jedan bod, neki gol bi na kraju mogli presuditi. Bez obzira što su prvi u Cityju su svjesni da jednostavno nemaju pravo na pogrešku.

"Nismo glupi. Ako remiziramo, ispustimo samo dva boda, Liverpool će biti prvak. Baš kao što oni znaju da smo mi prvaci ako pobjedimo sve do kraja, naši igrači to također znaju. Znamo koliko će biti teške te utakmice, ali moramo da igramo kao što smo do sada, da pobjeđujemo. Ako tako bude, onda ćemo slaviti titulu, ako ne, onda
ćemo čestitati Liverpoolu. Puno toga će zavisiti od ozljeda, umora, jer igramo Ligu prvaka. Jedanaest mjesci je bukvalno stalo u ovaj jedan i nemamo pravo na pogrešku. Igrali smo pod pritiskom, igrat ćemo i dalje, ali moramo da pobjeđujemo" naglasio je nakon posljednje pobjede Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close