Je li došlo vrijeme da City ode do kraja?

Guardiola: Da bi osvojio Ligu prvaka, moraš pobijediti Real Madrid

"Da bi osvojio Ligu prvaka, moraš pobijediti Real Madrid jer su oni daleko najbolja momčad u ovom natjecanju. Nedavno sam pogledao snimke dviju utakmica iz prošle sezone i mislim da smo u njima bili odlični", naglasio je Guardiola.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2023. u 01:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle sezone ih je zaustavio Real Madrid, baš kao i 2016. godine. U međuvremenu su kobni po Manchester City bili Monaco, Liverpool, Tottenham, Lyon, Chelsea koji je slavio u finalu. Postavlja se pitanje je li ovo posljednja prilika za ovaj City nakon puno propuštenih. Do polufinala su stigli prilično uvjerljivo, bez poraza uz četiri remija. Uz 26 postignutih golova. Međutim, sada je tu Real. Koji je najbolji kad je najvažnije.

"Puno sam puta došao na ovaj stadion kao igrač i trener. Pobjeđivao sam i gubio, ne znam što će se sada dogoditi. Volio bih znati, ali ne znam. Nismo se došli osvetiti. Što je bilo, bilo je. Imamo priliku i borit ćemo se.Sviđa mi se kako igramo. Ako nas pritisnu, možemo odigrati dugu loptu. Ako ne, pokušat ćemo držati loptu, ali ne smijemo zaboraviti da i oni igraju. A Real nije loš. Svaku sezonu želimo osvojiti Ligu prvaka. Ne bih volio imati momčad koja će osvojiti Ligu prvaka i onda zaboraviti na to. Želimo uvijek biti u uskoj konkurenciji poput Reala i Barcelone. Veliki sam fan Barcelone, koja je odradila velik posao kako bi prvi put osvojila Ligu prvaka. Da bi osvojio Ligu prvaka, moraš pobijediti Real Madrid jer su oni daleko najbolja momčad u ovom natjecanju. Nedavno sam pogledao snimke dviju utakmica iz prošle sezone i mislim da smo u njima bili odlični. Nismo pobijedili i zato smo danas ponovno ovdje", rekao je na posljednjoj pressici pred utakmicu Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close