Španjolac smiruje euforiju

Guardiola: Jako dobro znam što znači otići igrati u München

"Napravili smo dobar rezultat, ali jako dobro znam što znači otići igrati u München. Znamo kakvu kvalitetu imaju i pokušat ćemo se spremiti za uzvrat. Živio sam u Münchenu dvije godine, znam kakav mentalitet i kvalitetu imaju", tvrdi Pep.
Sport / Nogomet | 12. 04. 2023. u 01:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City je na korak do polufinala Lige prvaka. Ukupno gledajući cijelu sezonu, kroz Englesku i Ligu prvaka, ovo je sigurno bila jedna od najboljih partija. I tko zna kako bi utakmica završila da na golu Bayerna, nije bio raspoloženi Sommer. Tako se Pep Guardiola na najbolji način osvetio Tuchelu za onaj poraz u finalu Lige prvaka kada je Thomas vodio Chelsea.

"Ovo je bila stvarno dobra utakmice dvije top momčadi. Tijekom 55, 60 minuta igre gledali smo neizvjestan nogomet i tijesnu utakmicu. Sjajno smo otvorili nevjerojatnim golom Rodrija, ali su nam onda počeli probleme stvarati Musiala i Gnabry. Prvih pet, 10, 15 minuta drugog poluvremena bili su bolji, imali su šanse. Ipak, nakon toga smo se prilagodili, uspostavili smo kontrolu i u završnici smo dominirali. Napravili smo dobar rezultat, ali jako dobro znam što znači otići igrati u München. Znamo kakvu kvalitetu imaju i pokušat ćemo se spremiti za uzvrat. Živio sam u Münchenu dvije godine, znam kakav mentalitet i kvalitetu imaju. Još uvijek nije ništa gotovo", smiruje euforiju Guardiola.

Kopirati
Drag cursor here to close