Malo je bio nervozan nakon utakmice

Guardiola: Očekujete od nas da dođemo ovdje i pobijedimo 5:0?

"Sretan sam s cijelom utakmicom, ne samo s prvim dijelom. Što ste očekivali? Da tu igramo prijateljsku utakmicu? Koliko ste utakmica Leipziga gledali? Očekujete od nas da dođemo ovdje i pobijedimo 5:0? To nije realno", nervozno je objasnio Guardiola.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2023. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bila prva utakmica, ipak je City gostovao, pa ostaje pitanje zbog čega je Pep Guardiola bio nervozan nakon utakmice. Revanš Manchester City igra na svom terenu, pa je bez obzira na kvalitetu RB Lepiziga, njegova momčad favorit. Ne pretjerano veliki, ali jeste. Njegova presica nakon utakmice je išla u ovom smjeru.

"Sretan sam s cijelom utakmicom, ne samo s prvim dijelom. Što ste očekivali? Da tu igramo prijateljsku utakmicu? Koliko ste utakmica Leipziga gledali? Očekujete od nas da dođemo ovdje i pobijedimo 5:0? To nije realno", nervozno je objasnio španjolski stručnjak pa nastavio:

"Ovo je natjecanje u kojem su u grupi ispale neke jako moćne ekipe. Teško je. Mi smo dobra ekipa i radimo puno dobrih stvari, a tako smo i nastavili. Ljudi očekuju da dođemo ovdje i pobijedimo 4:0. Žao mi je što to nismo mogli napraviti.

U drugom je poluvremenu bolji bio domaćin, ali nije to uzrujalo španjolskog stručnjaka.

"Napravili su korak naprijed i pritisnuli nas pa smo imali puno problema u kreaciji igre. Nakon gola smo se vratili i grali dobro zadnjih 15-20 minuta. Imali smo dobre šanse i to je dobar rezultat. Odlučivat će se u Manchesteru", naglasio je Pep.

Kopirati
Drag cursor here to close