Okršaj na Stamford Bridgeu

Francuz sudi Dinamu

UEFA je objavila imena sudaca za posljednje, 6. kolo ovog elitnog natjecanja, a hrvatskom prvaku će protiv engleskog velikana suditi Francuz Francois Letexier.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2022. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Dinama nastup u Ligi prvaka ove sezone zaključit će 2. studenoga gostovanjem kod Chelseaja na Stamford Bridgeu. Utakmica se igra u srijedu u 21 sat, uz prijenos na HTV-u 2. 

UEFA je objavila imena sudaca za posljednje, 6. kolo ovog elitnog natjecanja, a hrvatskom prvaku će protiv engleskog velikana suditi Francuz Francois Letexier, piše HRT

Pomoćnici će mu biti sunarodnjaci Cyril Mugnier i Mehdi Rahmouni, a četvrti sudac je Jeremy Stinat, također iz Francuske. VAR sudac je još jedan Francuz, Jerome Brisard, a asistirat će mu Nijemac Marco Fritz.

Podsjetimo, Modri su protiv Chelseaja otvorili Ligu prvaka trijumfom na Maksimiru 1:0 nakon čega je trener londonske momčadi Thomas Tuchel dobio otkaz.

Uoči posljednjeg kola Dinamo je posljednji u skupini E s četiri boda, dok je Chelsea na vrhu s deset bodova. Englezi su osigurali nokaut-fazu Lige prvaka, a za drugo mjesto se bore Milan (7 bodova) i Salzburg (6). Hrvatski prvak još je u igri za nastup u Europskoj ligi.

Veliko povjerenje iskazala je UEFA hrvatskom sucu Vladi Svilokosu koji će biti kontrolor suđenja na dvoboju skupine F između Real Madrida i Celtica na Santiago Bernabeuu 2. studenoga u 18.45.

Kopirati
Drag cursor here to close