Deset godina bez naslova prvaka

VIDEO I Feneru samo bod, Galatasaray sve bliži tituli

U završnici sezone ekipa se našla u problemima, utakmice koje su trebali dobiti nisu i sada je Galatasaray u puno boljem položaju.
Sport / Nogomet | 06. 05. 2024. u 22:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset godina je prošlo od posljednje titule prvaka Fenerbahçea. I proći će još, jer kako sada stvari stoje, niti ove neće biti prvaci. Usprkos potrošenom novcu, usprkos pojačanjima.

Na gostovanju kod Konyaspora, Fener je uhvatio samo bod, pa sada na tabeli ima šest manje od Galatasaraya, tri kola prije kraja. Podatak o 260.000.000 eura potrošenih na obeštećenja, plate koje su imale velike zvijezde. Jako puno novca je Fener potrošio i opet ništa.

U završnici sezone ekipa se našla u problemima, utakmice koje su trebali dobiti nisu i sada je Galatasaray u puno boljem položaju. U ovom duelu protiv Konyaspora, gosti su propustili puno toga, prije svega najveće zvijezde Edin Džeko i Dušan Tadić

Video: Konyaspor - Fenerbahçe

Pored toga u jednom trenutku Edin Džeko se našao u velikoj raspravi s Mert Hakan Yandasom, očito je razlog svađe bila taktika i postavka igrača na terenu. U samoj završnici utakmici Džeko je imao još jednu raspravu, onu sa sucem Simsekom.

Kopirati
Drag cursor here to close