Spominje se i prekid utakmice

Fenerbahçe na Galatasaray šalje juniore

Vodstvo Fenerbahçea je zamolio da se utakmica odgodi za drugi termin te da se delegiraju strani suci, ali iz turskog saveza nije stigao odgovor.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2024. u 15:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svoju borbu protiv čelnika saveza Fenerbahçe nastavlja. Ovaj put kroz jednu vrstu bojkota utakmice Superkupa protiv Galatasaraya.
Vodstvo Fenerbahçea  je zamolio da se utakmica odgodi za drugi termin te da se delegiraju strani suci, ali iz turskog saveza nije stigao odgovor.

"Poslat ćemo juniorski tim. Poslali smo dopis Nogometnom savezu Turske u kojem smo tražili da se utakmica odgodi ili da se odrede strani suci, ali kako nismo dobili odgovor, igrat ćemo s juniorima. Osim toga, odlučili smo da u iduće dvije sezone ne sudjelujemo u kupu Turske", rekao je dopredsjednik kluba Erol Bilecik.

Prema neslužbenim informacijama koje iznosi turski Fanatik,  Fenerbahçe tu utakmicu planira prekinuti na dozvoljen način. Naime, u zapisnik utakmice prijavit će samo devet juniora, a onda će trojica napustiti teren zbog "ozljeda" pa sudac neće imati drugu opciju nego prekinuti susret zbog nedovoljnog broja igrača u sastavu Fenera, a Galatasarayu će biti dodijeljena pobjeda 3:0 (ili veća, ako Galatasaray bude vodio više od 3:0 u trenutku prekida).

Još se ne može sa sigurnošću reći da će tako i biti, ali očito je da  ne Fenerbahçe planira poslati seniore na finale Superkupa. Na društvenim mrežama podijelili su fotografije sa zadnjeg treninga te kao iduću utakmicu najavili susret s Olympiacosom u četvrtak u četvrtfinalu Konferencijske lige.

Kopirati
Drag cursor here to close