Finale je u Ateni

VIDEO I El Kaabi uništio Aston Villu, Fiorentina ima gol prednosti

Marokanac El Kaabi se proslavo protiv Aston Ville postigavši hat trick u razmaku od sat vremena.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2024. u 00:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atena je domaćin finala Konferencijske lige. Kako sada stvari stoje, na stadionu Agia Sophia mogla bi biti ludnica 29. svibnja. Jer je Olympiakos jako blizu upravo tog finala. Nakon što je večeras u Birminghamu Aston Villu deklasirao 4:2.

Na krilima raspoloženog Ayoub El Kaabija, Marokanca, sada već prvog strijelca ovog takmičenja s osam golova. Tri je zabio protiv Aston Ville. U razmaku od nekih sat vremena.

Prvi je postigao već u 16. minuti, koji je proslavio s malom zadrškom jer je uslijedila provjera VAR-a. Kod prvog gola asistent je bio Chiquinho, kod drugog Daniel Podence. Portugalac je također dao sjajnu loptu, Marokanac je još bolje reagirao.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Diaby je proigrao Watkinsa koji je prepolovio zaostatak svoje ekipe. Kad je Diaby na prvoj stativi uhvatio na spavanju golmana Tzolakisa činilo se da bi Villa mogla napravit preokret.

Međutim, to se nije dogodilo. Samo tri minute kasnije, nakon kornera Retsos šutira glavom, lopta pogađa u ruku nespretnog Douglasa Luiza i to je jedanaesterac. El Kaabi je siguran za 2:3.

U 67. minuti Hezze šutira, lopta je zakačila Konsa i promijenila smjer. Nada, kakvu takvu u revanšu, Aston Villa bi imala da je
Douglas Luiz iskoristio jedanaesterac na drugoj strani, ali nije. Loptu je poslao pored gola.

Video: Aston Villa - Olympiacos 

Club Brugge se uspio vratiti nakon 2:1, ali je na kraju poražen u Firenzi 3:2. Na kraju je u prvoj od pet minuta nadoknade iz gužve pogodio Nzola. Prethodno je Fiorentina vodila 1:0 golom Sottila odnosno Belottija, ali se Club Brugge vratio. Jednom zahvaljujući Vanakenu iz penala, drugi put je zabio Thiago. Biraghi je skrivio jedanaesterac, kod drugog gola Ranieri je jako loše reagirao.

Nigerijac Onyedika je napravio glupost. U tri minute je dobio dva žuta kartoni pa su gosti pola sata bili s igraćem manje.

Kopirati
Drag cursor here to close