Bundesliga

Dva gola Kramarića, crveni Demirovića

Hoffenheim je napokon danas slavio. Prvi put nakon 14. listopada prošle godine, kada je poražen Schalke. Danas je Kramarić bio dvostruki strijelac, dva puta je zabio s bijele točke u razmaku od 14 minuta.
Sport / Nogomet | 18. 03. 2023. u 19:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

RB Leipzig se očito još uvijek nije oporavio od teškog poraza u Ligi prvaka, pa je svoju priliku iskoristio Bochum. Nakon četiri vezana poraza, Bochum je ostvario dvije pobjede, pa je sada bliže zoni spasa. Danas je gol vrijedan tri boda zabio Srbin Erhan Mašović dok je Joško Gvardiol odigrao cijeli susret za goste.

Nekada veliki Stuttgart nikako da uhvati kontinuitet. Posljednju titulu je ovaj klub osvojio 2007. godine, sada je opet na posljednjem mjestu jer je danas Wolfsburg Nike Kovača bio bolji za jedan gol. Onaj koji je zabio Marmoush u 56. minuti. Borna Sosa je igrao svih 90 minuta za domaćine. Stuttgart drži fenjer, ali još uvijek je tu na bod zaostatka za Herthom i Schalkeom, na dva manje od Hoffenheima.

Hoffenheim je napokon danas slavio. Prvi put nakon 14. listopada prošle godine, kada je poražen Schalke. Danas je Kramarić bio dvostruki strijelac, dva puta je zabio s bijele točke u razmaku od 14 minuta. Sada je na brojci od sedam postignutih ove sezone. Bebou je dodao treći dok je poraz Herthe ublažio Jovetić u 92. minuti.

Bez pobjednika je završio susret Augsburg - Schalke. Domaći imaju za čime žaliti jer su vodili od 52. minute golom Maiera, sve do 93. minute, kada Bülter penal u gol pretvara za konačnih 1:1. Od 53. minute je Augsburg igrao s igračem manje jer je reprezentativac BiH, Ermedin Demirović dobio crveni karton. Demirović je oštro startao na Toma Kraußa.

Kopirati
Drag cursor here to close