Drugo kolo u Francuskoj

Dva gola Andrića, Šabanoviću 90 minuta

Nekada slavni Auxerre je imao dva gola prednosti protiv Angersa, već u desetoj minuti, ali je na kraju ostao samo na bodu.Halid Šabanović je odigrao svih devedesetih minuta u dresu Angersa.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2022. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četiri utakmice Ligue 1, postignuto čak 13 golova, s tim da je jedna utakmica završila bez golova. U centru pažnje je bio Komnen Andrić koji je uspio postići dva gola za 11 minuta. 

Komnen Andrić se nije naigrao u Dinamu, ali dobro je počeo u svojem novom klubu. Srpski napadač ovog je ljeta u transferu vrijednom 1 milijun eura prešao iz Dinama u francuski Clermont, a u svojoj drugoj utakmici u Ligue 1 bio je katalizator preokreta svoje momčadi.

Clermont je gostovao kod Reimsa koji je imao 2:0 nakon prvog poluvremena, a onda je na scenu stupio Andrić. Prvo je u 47. minuti izborio crveni karton Agbadaoua koji ga je povukao za dres u jednom izglednom kontranapadu, a zatim je pokazao i preciznost. Andrić je u 51. minuti iskoristio jedanaesterac, a 11 minuta kasnije bio je najviši u skoku nakon ubacivanja Ogiera. Do kraja utakmice njegovi suigrači Cham i Bela postigli golove za konačnih 4:2 za Clermont.

Nekada slavni Auxerre je imao dva gola prednosti protiv Angersa, već u desetoj minuti, ali je na kraju ostao samo na bodu. Jeanvier je doveo domaći sastav u vodstvo, već u četvrtoj minuti, dok je Hountondji zabio autogol šest minuta poslije. Diony je u 22.minuti smanjio na 2:1 što je ujedno bio rezultat prvog poluvremena.

Kada je Sinayoko zaradio drugi žuti u 57. minuti stvari su se zakomplicirale za Auxerre. Heinu je VAR poništio gol, a onda je Salama u 77. minuti postavio konačnih 2:2. Halid Šabanović je odigrao svih devedesetih minuta u dresu Angersa.

Touluse je bio uvjerljiv na stadionu de l'Aube. Larouci je pomogao gostima autogolom u prvom dijelu, dok su posao u nastavku završili Ratao i Healey za poraz Troyesa 0:3.

Jedna utakmica je završila bez golova, ona između Ajaccioa i Lensa.

Kopirati
Drag cursor here to close