Iako je bilo 4:0 u prvoj utakmici

Dudić traži maksimalan oprez

"Oprez mora biti maksimalan jer je to dobra ekipa bez obzira na trenutačne rezultate, ekipi koja ima dobre pojedince, posebne one prema naprijed, tu mislim na Mujana i Ikića", kaže Dudić.
Sport / Nogomet | 16. 03. 2022. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od četiri revanš utakmice četvrtfinala Kupa BiH se danas igra na Pecari, gdje se sastaju Široki Brijeg i Velež. Rezultat prve utakmice (4:0) sugerira da je Velež napravio veliki dio posla na putu prema polufinalu, ali ovo je Kup takmičenje i sve je nekako moguće.

Uostalom, u prvom susretu je rezultat vrlo lako mogao biti i drugačiji. Jer Široki Brijeg je imao svoje prilike kod 0:0, kasnije čak i kod 3:0, ali je Bogdanović u toj prvoj utakmici sačuvao svoju mrežu. Povijest međusobnih duela u Kupu pokazuje da je znalo biti iznenađenja, ali i uzbuđenja. Od sezone 19/20, Velež je dobio pet utakmica, Široki Brijeg je slavio dva puta, dok su dva susreta završila bez pobjednika. Široki Brijeg je u posljednjem prvenstvenom susretu remizirao na domaćem terenu protiv Posušja, još uvijek traži prvu pobjedu ovog proljeća, dok je Velež nakon dva trijumfa upisao dva poraza.

"Taj rezultat iz prve utakmice nas ne smije zavarati, jer kada kada dvoboj lomio, utakmica je otišla na našu stranu, ali isto tako je mogao Široki povesti kod 0:0, mogao je na 3:0 zabiti jedan ili dva gola. Oprez mora biti maksimalan jer je to dobra ekipa bez obzira na trenutačne rezultate, ekipi koja ima dobre pojedince, posebne one prema naprijed, tu mislim na Mujana i Ikića. Mi ćemo probati utakmicu što je moguće prije uvesti u neku mirniju fazu kako bi smo uz što manje stresa i problema potvrdili polufinale", kaže trener Veleža Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close