Po polufinale Kupa

Ivanković: Velež nam ne leži, ali ima i slabih strana

Široki Brijeg u srijedu gostuje kod Veleža u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2022. u 13:39 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH, između domaćeg Veleža i Širokog Brijega, šef stručnog stožera Širokog Jure Ivanković i krilni napadač Tonći Mujan najavili su mnogo odlučniju i hrabriju igru od one koju su prezentirali u prvenstvenom derbiju protiv Borca.

"Možemo i moramo biti bolji. Iako nas očekuje zahtjevna utakmica, pa i neugodna tradicija, možemo napraviti dobar rezultat za uzvrat. Velež je momčad koja nam u posljednje vrijeme najmanje leži. Ipak, dobrom analizom i kvalitetnom pripremom možemo iskoristiti njihove slabe strane", istaknuo je Ivanković, prenosi službena klupska stranica.

"Najbitnije je da mi budemo pravi i prezentiramo sve ono dobro što smo napravili u pripremama. Znamo kvalitete Veleža, izuzetno su dobra momčad. Mogu slobodno reći kako su imali puno nesreće u dosadašnjem dijelu sezone", dodao je Tonći Mujan, napadač Širokog Brijega. 

"Volio bih pogotkom ili asistencijom pomoći svojim suigračima. Žao mi je što neće biti navijača, volim taj naboj i igru pred navijačima. To će sigurno nedostajati ovoj utakmici", dodao je.

Za ovu utakmicu za Široki Brijeg neće igrati ozlijeđeni Ilija Mašić i Vinko Rozić te suspendirani Božo Musa.

Utakmica počinje u srijedu u 19 sati uz izravan prijenos na Arena Sport TV. Pravdu će dijeliti Luka Bilbija.

Kopirati
Drag cursor here to close