La Liga

Druga pobjeda Seville u sezoni, Barceloni samo bod

U prvom dvoboju sedmog kola španjolske La Lige nogometaši Seville su ostvarili drugu pobjedu u sezoni, pred svojim navijačima pobijedili su Almeriju 5-1.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2023. u 23:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica je velikim dijelom odlučena u samom uvodu, golovima domaćeg sastava u sedmoj i osmoj minuti. Strijelci su bili Marokanac Youssef En-Nesyri i Belgijanac Dodi Lukebakio za 2-0.

Nakon toga gostujuću mrežu još su pogađali Suso u 38., a potom i Lamela u 51. minuti.

Gosti su ipak stigli do počasnog pogotka pa je tako u 71. minuti s bijele točke pogodio Kolumbijac Luis Suarez, ali je sve okončano novim domaćim golom. U 92. minuti konačnih 5-1 je postavio Kike Salas.

GOLOVI

Almeria je ostala posljednja na ljestvici, još je uvijek bez pobjede uz dva remija i pet poraza. Sevilla se popela na 11. mjesto.

Malorca i Barcelona odigrali su 2-2.

Mallorca je povela već u osmoj minuti, a veliku pogrešku vratara Barcelone Ter Stegena iskoristio je Muriqi za 1-0 domaćina.

Gosti su izjednačili u 41. minuti kada je vrlo precizno, s 18 metara, potegnuo i pogodio Raphinha.

Samo nekoliko minuta kasnije mogao je Brazilac dovesti Barcelonu u vodstvu, no njegova je šansa ostala propuštena, a Mallorca je brzo nakon toga opet povela. U trećoj minuti nadoknade prvog dijela Abdon Prats je zabio za 2-1.

Otvorena utakmica nastavljena je i u drugom poluvremenu, a novo rezultatsko priključenje Barcelona je ostvarila u 75. minuti nakon pogotka Fermina Lopeza za 2-2.

Najzanimljiviji trenuci OVDJE

U srijedu se za bodove bore Athletic - Getafe, Villarreal - Girona, Real Madrid - Las Palmas, Cadiz - Rayo Vallecano i Valencia - Real Sociedad, dok će u četvrtak igrati Granada - Betis, Celta - Alaves i Osasuna - Atletico.

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close