Novi trener

Dambrauskas više nije trener Hajduka

Sa sada već bivšim trenerom Bijelih, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2022. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valdas Dambrauskas odlazi s pozicije trenera Hajduka. Umjesto njega momčad splitskog kluba će voditi Mislav Karoglan, bivši trener Croatije iz Zmijavaca, Zadra i kadetske momčadi Hajduka. Karoglan je u posljednje dvije godine bio pomoćnik Jensa Gustafssona i Dambrauskasa.

"Gospodin Valdas Dambrauskas od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk. Sa sada već bivšim trenerom Bijelih, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje. S njim odlaze i njegovi pomoćnici Marius Skinderis i Justinas Gasiunas.

Momčad će u narednom razdoblju voditi trener Mislav Karoglan, koji je kao pomoćni trener sudjelovao u radu protekla dva stručna stožera prve momčadi, a Klub će o njegovim pomoćnicima pravovremeno obavijestiti javnost", objavio je Hajduk.

Dambrauskas je Hajduk preuzeo 2. studenog 2021. godine. Hajduk je pod njegovim vodstvom odigrao ukupno 38 službenih utakmica i pri tom ostvario 23 pobjede, 8 remija i 7 poraza. Ukupno je imao 60.5 posto pobjeda. Ostat će upamćen kao trener koji je nakon devet godina donio trofej na Poljud, pobijedivši Rijeku u Splitu rezultatom 3:1 u finalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Prenosi Index.hr.

"Treneru Dambrauskasu se od srca zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji, a posebno na strasti, znanju i energiji koje je pokazao vodeći Hajduk te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere", oproštajna je poruka Hajduka.

Dambrauskas ostavlja Hajduk na četvrtom mjestu HNL-a s 12 bodova manje od Dinama, ali i dvije utakmice manje.

Kopirati
Drag cursor here to close