13. rođendan Kraljevskog kluba

Hajduk i Gudelj gostovali u Jajcu

Svi prisutni su velikim aplauzom pozdravili goste iz Splita a nakon navedenih događaja vladalo je veliko zanimanje za fotografiranje sa Gudeljom.
Sport / Nogomet | 29. 08. 2022. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Sportskoj dvorani u Jajcu pred više stotina posjetitelja održan centralni događaj obilježavanja 13. rođendana Kraljevskog kluba iz Jajca.

U utakmici selekcija 2009./2010. HNK Hajduk je savladao domaćina NK Jajce sa 2:8 a nakon utakmice održano je predstavljanje knjige Blaža Duplančića "Ivan Gudelj Hajdučka priča", te emitiran film o ovom legendarnom nogometašu.

Svi prisutni su velikim aplauzom pozdravili goste iz Splita a nakon navedenih događaja vladalo je veliko zanimanje za fotografiranje sa Gudeljom. Promotori knjige bili su Almir Šečkanović, dugogodišnji novinar i publicista i sportski novinar Sinan Sinanović.

U poluvremenu utakmice nogometaši NK Jajce Josip Serdar i Luka Grgić, te Ivan Gudelj uručili su pehare najmlađim članovima NK Jajce. Naime, u proteklom periodu održan je turnir 3x3 za cicibane Kraljevskog kluba a nakon zanimljivih mečeva 3. mjesto osvojila je ekipa za koju su igrali: Kasum Ena, Poturović Vedad, Ishak Mehtić i Delić Harun, drugo mjesto pripalo je ekipi u sastavu: Hadžić Hazim,Gazić Ahmed, Keža Ibrahim i Tašo Emin, a prvo mjesto osvojili su Jakešević Andrej, Miketa Matija, Perak Oliver i Martinović Tomislav.

Kopirati
Drag cursor here to close