HNL

Hajduk pobjedom nad Lokomotivom najavio uzvrat s Villarrealom

U 33. minuti svoj prvi pogodak za Hajduk postigao je nigerijski stoper Chidozie Awaziem koji se sjajno snašao u kaznenom prostoru, da bi Lukas Grgić u 39. minuti udvostručio vodstvo Splićana.
Sport / Nogomet | 21. 08. 2022. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zadnjoj utakmici 6. kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu sa 2-1 svladao zagrebačku Lokomotivu i došao do treće pobjede u četiri nastupa u novoj sezoni hrvatskog nogometnog prvenstva.

Hajduk je pitanje pobjednika razriješio u šest minuta prvog poluvremena. U 33. minuti svoj prvi pogodak za Hajduk postigao je nigerijski stoper Chidozie Awaziem koji se sjajno snašao u kaznenom prostoru, oslobodio se između trojice gostujućih obrambenih igrača i poslao loptu u mrežu.

U 39. minuti je nakon udarca iz kuta Lukas Grgić spretno ugurao loptu u gol, a nakon višeminutne provjere zbog mogućeg igranja rukom i zaleđa, taj je pogodak priznat.

U 74. minuti Lokomotiva je smanjila iz kaznenog udarca. Izborio ga je Goričan, a realizirao Sandro Kulenović.

Marko Livaja je prije utakmice primio trofej za najboljeg strijelca HNL-a u prošloj sezoni, a u 38. minuti ga je u postizanju pogotka, glavom s pet metara, spriječila odlična reakcija Čavline koji je obranio i izbacio loptu u korner.

Hajduka očekuje velika utakmica idućega tjedna jer u četvrtak na Poljud dolazi Villarreal, gdje će domaćin pokušati nadoknaditi dva pogotka zaostatka (2-4) iz utakmice odigrane u Valenciji.

   
Standings provided by SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close