Neočekivani poraz

Modrić: Nismo bili pravi

Sport / Nogomet | 13. 10. 2023. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Porazom od Turske u Osijeku, Hrvatska nije barem za sada kompromitirala svoj plasman na Europsko prvenstvo, međutim, situacija bi se mogla zakomplicirati eventualnim neuspjehom u narednoj utakmici protiv Walesa koja će biti sve samo ne lagana. Svoj komentar na utakmicu u Osijeku dao je i kapetan Hrvatske, Luka Modrić.

Turci su definitivno zasluženo pobijedili, igrali su puno bolje. Mi odavno nismo odigrali lošiju utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme.
I dalje imamo sve u svojim rukama, moramo se dignuti, rekuperirati, sljedeću utakmicu odigrati puno bolje. Znali smo da su kvalitetna momčad, što su pokazali i u prvoj utakmici u Turskoj. A mi jednostavno nismo bili pravi, to je prvi i osnovni razlog. Pogotovo prvi dio. U drugom smo se malo digli, igrali bolje, imali neke šanse, ali sve je to bilo onako, dosta neorganizirano. Sad ne treba previše dramiti. Izgubili smo, treba priznati suparniku da je bio bolji. Trebamo odigrati protiv Walesa puno bolje, ići na pobjedu ako mislimo doći do pozitivnog rezultata. Sada nam slijede teške utakmice u kojima nemamo pravo na kiks", rekao je Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close