Leicester posustao u završnici

VIDEO I Chelsea u polufinalu FA Cupa

U još jednoj vrlo zanimljivoj utakmici, Chelsea je na svom terenu savladao Leicester 4:2.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2024. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea još uvijek drži u svojim rukama tanku europsku slamku. Da eventualno preko FA Cupa izbore izlazak na Europsku scenu. Nakon Coventryja i Manchester Cityja oni su treća ekipa koja je izborila polufinale i Wembley.

U još jednoj vrlo zanimljivoj utakmici, Chelsea je na svom terenu savladao Leicester 4:2. Jackson je u 13. minuti napravio veliki dio posla, u trenutku kada je "navukao" dvojicu igrača Chelsea, na drugoj stativi je ostao usamljen Cucurella koji kao na treningu lagano šalje loptu u mrežu. U 26. minuti, dosuđen je jedanaesterac za Chelsea.

Sterling je pokazao u kakvoj je formi ove sezone. Njegov šut je zaustavio Stolarczyk. Nije problem što Sterling nije zabio s bijele točke, već što je zapucao zicer na isteku prvog dijela. Za svoje promašaje se donekle iskupio asistencijom za Palmera koji je povisio na 2:0 u nadoknadi prvog dijela.

Da uvijek ima gore od goreg, pokazao je Axel Diasisi. On je postigao autogol. S nekih tridesetak metara, pod pritiskom Dake odlučio je vratiti loptu svom golmanu, ali on nije bio na golu. Situaciju je po Chelsea zakomplicirao lijepim golom Mavididi u 62. minuti. Doyle je u 73. minuti završio u svlačionici, što su iskoristili igrači Chelsea. Chukwuemeka i Madueke su poentirali za krajnjih 4:2.

Video: Chelsea - Lecester 
Kopirati
Drag cursor here to close