Stevenage priredio iznenađenje

Četvrtoligaš šokirao Aston Villu, Manchester City siguran

Problemi Aston Ville su počeli crvenim kartonom Dendonckera koji je zaustavio Campbella. Sudac Graham Scott prvo je dosudio slobodan udarac, ali je onda ispravio svoju odluku, crvenim kartonom, dok je slobodan udarac pretvorio u jedanaesterac.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2023. u 21:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je najveće iznenađenje treće runde FA cupa. Četvrtoligaš, Stevenage je eliminirao Aston Villu, nevjerojatnim preokretom u samom finišu utakmice.

Aston Villa je stigla do prednosti golom Sansona u 33. minuti, utakmicu je držala pod kontrolom, ali neke prilike koje su imali igrači trenera Emeryja nisu iskoristili. Propustili su zaključiti utakmicu, nakon čega je stigla kazna u završnici.

Problemi Aston Ville su počeli crvenim kartonom Dendonckera koji je zaustavio Campbella. Sudac Graham Scott prvo je dosudio slobodan udarac, ali je onda ispravio svoju odluku, crvenim kartonom, dok je slobodan udarac pretvorio u jedanaesterac. Reid je pogodio za 1:1. Dvije minute poslije Campbell baca u očaj domaće navijače. Stevenage je postao prvi četvrtoligaš koji je eliminirao člana Premiershipa u gostima nakon četiri utakmice.

Nakon što su prije nekoliko dana izgubili od Manchester Cityja 1:0 u prvenstvu, Chelsea je i ovaj put izgubio u FA Cupu i to uvjerljivije, 4:0. Sve je krenulo loše po Chelsea u 23. minuti kada je prekrasan gol iz slobodnog udarca zabio Riyad Mahrez.

Samo sedam minuta kasnije Građani povisuju na 2:0 golom Juliana Alvareza iz penala, a konačan udarac Chelseaju u prvom poluvremenu zadao je Phil Foden golom u 38. minuti. Mahrez je sve lijepo zaokružio još jednim golom, jedinim u drugom dijelu, iz penala u 85. minuti za konačnih 4:0. Ako Arsenal eliminira Oxford, u četvrtom kolu će Manchester City igrati protiv Arsenala.

Kopirati
Drag cursor here to close