Elitni razred Lige nacija

Četiri utakmice, četiri remija

Repriza finala prošlog Eura pred praznim stadionom, budući da su Englezi kažnjeni upravo zbog nereda na finalu prošle godine. Ipak, utakmici je prisustvovalo 3.000 školaraca.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2022. u 23:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tamo gdje smo možda najviše očekivali, u skupini 3 Lige nacije, za sada smo vidjeli najmanje. Od šest utakmica četiri su završile bez pobjednika, samo je u jednoj, onoj između Italije i Mađarske postignuto više od dva gola. U večerašnjim susretima nije bilo pobjednika. Tako su Engleska i Italija zaključili utakmicu bez golova, dok je susret Mađarske i Njemačke završio 1:1.

Talijani su bili bolji u prvom dijelu, a Englezi u drugom, Mount je pogodio vratnicu, a Sterling propustio najveću priliku na utakmici.Koja nije igrana na Wembleyu, već na Molineuxu, stadionu Wolverhamptona.Repriza finala prošlog Eura pred praznim stadionom, budući da su Englezi kažnjeni upravo zbog nereda na finalu prošle godine. Ipak, utakmici je prisustvovalo 3.000 školaraca.

Mađarska i Njemačka su u Budimpešti igrali 1:1, pa su Nijemci sve tri prve utakmice okončali s rezultatom 1:1. Odlični Mađari su poveli preko Nagya u 6. minuti, a tri minute kasnije izjednačio je Hoffman. Vode Talijani u skupini s 5 bodova, Mađari imaju 4, Nijemci 3, a Engleska ima dva boda.

Poljaci su u jednom trenutku imali velikih 0:2 protiv Nizozemske, koja je dohvatila bod u samo tri minute. Gosti su u Rotterdamu poveli pogocima rođenog Engleza Mattya Casha(18) i Piotra Zielinskog (49). Nizozemce su poraza spasili Davy Klaassena (51) i Denzela Dumfriesa (54).

Belgija je u Cardiffu vodila golom Teilemansa do četiri minute prije kraja kada je za konačnih 1:1 zabio Brennan Johnson. U skupini 4 Nizozemska ima 7 bodova, Belgija i Poljska po 4, a Wales 1 bod.

Kopirati
Drag cursor here to close