Poseban igrač

Camavinga o Modriću: Čovjek ima čaroliju

Eduardo Camavinga, veznjak Real Madrida, na pitanje o hrvatskom veznjaku Luki Modriću istaknuo je kako je on poseban igrač koji ima čaroliju.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2024. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real u srijedu od 21 sat na svom terenu brani prednost od 1:0 koju je ostvario u prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Leipziga. Dan prije utakmice pred novinarima se pojavio veznjak Reala Eduardo Camavinga.

Novinare je najviše zanimala kontroverzna završnica susreta u Valenciji (2:2) koju je obilježila velika pogreška suca Jesusa Manzana, koji je Judeu Bellinghamu poništio gol jer je u trenutku dok je lopta letjela prema Englezu svirao kraj.

Bellingham je zbog žestokih prosvjeda još dobio i crveni karton, a Manzano je danas zaradio suspenziju.

"Vidjeli ste svi što se dogodilo. Bilo je to vrlo čudno, nikada nisam vidio to u nogometu", rekao je 21-godišnji Camavinga, a onda je rekao par rečenica u tome koliko mu znači igrati uz Luku Modrića i Tonija Kroosa.

"Po čemu su Modrić i Kroos posebni? Modrića izdvaja njegovo pozicioniranje, opuštena i strpljiva igra, čovjek ima čaroliju. Kod Kroosa mi se sviđa njegova mirnoća i dobra vizija", rekao je Francuz.

Kopirati
Drag cursor here to close