Luka iznad svih

Modrić na korak do nestvarnog rekorda: Pretekao Di Stefana, na redu je Puskás

Modrić je na korak do još jednog velikog rekorda. On, naime, može postati najstariji igrač koji je postigao pogodak, ali i koji ikada zaigrao za Real. Ispred njega je trenutno samo legendarni Ferenc Puskás.
Sport / Nogomet | 27. 02. 2024. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić (38) je u nedjelju zabio gol za pobjedu Real Madrida nad Sevillom (1:0) u 26. kolu La Lige.

Modrić je imao 38 godina, pet mjeseci i 16 dana kada je zabio taj pogodak i još ga malo dijeli do toga da postane najstariji strijelac za Real.

Trenutno je Luka drugi na listi Realovih najstarijih strijelaca.

Još je prije nekog vremena preskočio trećeg najstarijeg strijelca u povijsti Reala, legendarnog Alfreda di Stefana koji je zabio s 37 godina, 10 mjeseci i tri dana pa je sada ispred njega samo još jedna legenda 'Losa Blancosa' - Ferenc Puskas koji je 1965. zabio Sevilli s 38 godina, sedam mjeseci i 19 dana, piše Net.hr. 

Prva prilika za Modrića da postane najstariji strijelac u povijesti Reala je za malo više od dva mjeseca, 5. svibnja 2024. godine kada će imati 38 godina, sedam mjeseci i 26 dana, a tada Kraljevski klub igra protiv Cadiza na svom terenu.

Cadizu ove sezone ne ide bajno u La Ligi, nakon 26. kola nalaze se u zoni ispadanja i na papiru izgledaju kao idealna momčad za zabijanje gola.

Modrić je na korak do još jednog velikog rekorda. On, naime, može postati najstariji igrač koji je ikada zaigrao za Real. I taj rekord drži Puskas koji je zadnju utakmicu za 'Kraljeve' odigrao u dobi od 39 godina i 36 dana.

Kopirati
Drag cursor here to close