Poraz od Šibenika

Čačić: Bolje da smo izgubili sad nego u Kupu

"Naravno da kad se izgubi utakmica, ne mogu biti zadovoljan, ali moram čestitati domaćinu na zasluženoj pobjedi koja je posljedica olako primljenih golova".
Sport / Nogomet | 11. 03. 2023. u 21:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je u 25. kolu SuperSport HNL-a izgubio na Šubićevcu od Šibenika 2:1 i upisao drugi poraz u sezoni. Momčad Ante Čačića odigrala je groznu utakmicu, a domaćini su sve riješili krajem prvog poluvremena golovima Matića u 41. i Dolčeka u 42. minuti. Ristovski je u 64. smanjio na 2:1, ali to je bilo sve što je Dinamo uspio napraviti, piše Index.hr.

"Naravno da kad se izgubi utakmica, ne mogu biti zadovoljan, ali moram čestitati domaćinu na zasluženoj pobjedi koja je posljedica olako primljenih golova. Mi smo kroz dominaciju htjeli doći do vodstva, ali nismo uspjeli jer je Šibenik bio dobro organiziran i žilav, a istovremeno je činio sve da prijeti i u tome je uspio", rekao je Čačić nakon utakmice i nastavio:

"U drugom poluvremenu smo malo i promijenili formaciju, ali smo imali previše tehničkih grešaka zbog kojih nismo dolazili u prave prilike. Imamo još puno utakmica i još jednom moram naglasiti da je domaćin zasluženo pobijedio. Nismo, naravno, računali na poraz, ali i to je sastavni dio nogometa".

"Fokus previše na zbivanjima u klubu"

"U najavi utakmice sam rekao da je ovo drukčiji Šibenik i da nas čeka teška utakmica. Vidjet ćemo se opet u Kupu pa, ako smo već morali izgubiti od njih, onda bolje da je to bila ova utakmica nego sljedeća", dodao je Čačić i osvrnuo se na događanja u klubu:

"Stalno govorim da se želim držati dalje od svega toga, ali previše je u zadnja dva dana medijski fokus bio na tome, pa je moguće da neki igrači nisu bili dovoljno fokusirani na ovu utakmicu. Ne tražim opravdanja, pa ni ovaj put, a Dinamo ima dovoljno dobar roster da zadovolji ambicije u svakoj utakmici iako su nam falili neki važni igrači".

Kopirati
Drag cursor here to close