(Ne)Očekivano!?

Lokomotiva u ludoj utakmici pobijedila Hajduk na Poljudu

Bila je to fantastična utakmica sa sedam golova i nizom prilika na obje strane.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2023. u 17:55 HRT.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Hajduk na Poljudu pred 13.500 gledatelja sa 4:3 u dvoboju 24. kola SuperSport HNL-a.

Bila je to fantastična utakmica sa sedam golova i nizom prilika na obje strane. Lokomotiva je povela 2-0, domaćin je uspio izjednačiti, a potom smo u ludoj završnici vidjeli još tri gola za pobjedu Lokosa. 

Lokomotiva je povela u 12. minuti u prvom pravom naletu. Sjajan posao odradio je Branimir Cipetić po desnoj strani, ubacivši pred vrata do Vladana Bubanje koji je poslao loptu pored Ivana Lučića.

U 28. minuti stigao je novi udar za navijače Hajduka. Obrana splitskog kluba je "zaspala", Ibrahim Aliyu se probio po lijevoj strani, a potom u sredini uposlio Luku Stojkovića koji je pogodio za 2-0 Lokoa nakon niti pola sata igre na Poljudu.

Novi šok je uslijedio u 37. minuti, Silvio Goričan je nakon ubačaja s desne strane postigao i treći gol za goste, međutim sudac Patrik Kolarić je nakon pregleda VAR snimke dosudio zaleđe.

Samo tri minute kasnije Hajduk se vratio u život. Agustin Anello je na korner zastavici sjajno prošao Cipetića, ubacio pred vrata gdje se najbolje snašao Jan Mlakar smanjivši na 2-1.

Do kraja poluvremena Lokomotiva je imala još jednu sjajnu priliku. Awaziem je pred svojim golom promašio loptu, Aliyu se dobro zagradio, izašao ispred Lučića i pucao, ali je Hajdukov vratar sjajno reagirao.

Kopirati
Drag cursor here to close