Iskoristili igrača više

Jakirović i Rijeka na Šubićevcu do prve pobjede

"Trebat će nam još vremena, i dalje to nije baš kako bih ja htio, ali ne mogu osporiti trud i želju. Jako sam sretan, ipak mi je ovo prva pobjeda u Rijeci", rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.
Sport / Nogomet | 28. 01. 2023. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rijeke osvojili su važne gostujuće bodove u 19. kolu HNL-a, pobijedili su na Šubićevcu Šibenik nakon dosta uzbuđenja 2:1. U prvih 15 minuta utakmice, publika je na Šubićevcu vidjela jako puno. Prvo su gosti poveli u 7. minuti golom Frigana koji lijepo pogađa glavom. Tri minuta kasnije novo lice u dresu Rijeke, Dilaver igra rukom, jedanesterac iz drugog pokušaja u gol pretvara Delić. Šibenik je u nove probleme upao nakon 12 minuta igre.

Igrač Šibenika Josip Knežević je zbog grubog starta zaradio crveni karton. Iako su domaćini imali igrača manje, vrlo lako su mogli ponovo povesti iz nekih dobrih prilika poput one Japanca Arai, međutim samo dvije minute poslije Hodža je pucao, a lukavo i vrlo spretno petom je loptu u mrežu poslao Obregon za gostujuće slavlje.

"Ne možemo se uvijek oslanjati na sreću, ali jako dobro znam što smo radili proteklih sedam tjedana, na čemu smo radili… Trebat će nam još vremena, i dalje to nije baš kako bih ja htio, ali ne mogu osporiti trud i želju. Jako sam sretan, ipak mi je ovo prva pobjeda u Rijeci", rekao je nakon utakmice Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close