Uoči utakmice

Burna noć za Modrića i društvo: Iznenađenje navijača

Dok su Luka Modrić i društvo spavali u hotelu uoči jedne od utakmica sezone, navijači su im u dva sata poslije ponoći odlučili poremetiti san glasnim vatrometom.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2023. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid večeras gostuje kod Liverpoola u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Igrači Kraljevskog kluba su u Englesku stigli dan ranije, a navijači domaćeg sastava su se potrudili da im 'zažele dobrodošlicu' i bar malo pomognu svojem klubu.

Dok su Luka Modrić i društvo spavali u hotelu uoči jedne od utakmica sezone, navijači su im u dva sata poslije ponoći odlučili poremetiti san glasnim vatrometom. Tako su probudili cijelu ekipu madridskog sastava i omeli ih u odmoru prije utakmice, prenose Sportske novosti

Oba današnja protivnika sve nade polažu u Ligu prvaka nakon loših sezona u domaćim natjecanjima. Real u La Ligi zaostaje za Barcelonom čak osam bodova, a s Kataloncima igra i u polufinalu Kupa.

Liverpol je pak zauzeo osmo mjesto Premier lige i lovi mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a i to će teško napraviti jer za tom pozicijom zaostaje sedam bodova dok je ispao iz dva kupa koja se igraju u Engleskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close