Redsi na oprezu

Klopp: Zaustaviš Viniciusa, evo Benzeme i Modrića

U utorak od 21 sat u prvom susretu osmine finala Lige prvaka Liverpool na Anfieldu dočekuje madridski Real. Bit će to utakmica za sladokusce i repriza prošlosezonskog finala.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2023. u 23:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj atraktivni susret najavio je menadžer Redsa Juergen Klopp, prvo priznavši kako je tek ovih dana pogledao snimku finala:

"Sad znam zašto do sada nisam pogledao tu snimku. Zašto? Jer smo odigrali dobru utakmicu i mogli smo pobijediti. To je ključna riječ, "mogli smo". Ali nismo, jer su oni zabili, a mi ne. Real nikad ne gubi samopouzdanje, znali su da će njihova prilika doći. Od njih se stvarno može učiti", rekao je Klopp i nastavio:

"Sad moramo odigrati dvije odlične utakmice kako bismo prošli. Real ima šansu i ako ne odigra ništa posebno".

Nahvalio je potom Realovog trenera Ancelottija.

"Ancelotti je nakon finala rekao da je točno znao što ćemo napraviti. Ipak, trebali smo pobijediti. Carlo je najopušteniji menadžer kojeg sam upoznao. Fantastičan i skroman čovjek, iznimno pametan i dobar. Način na koji upravlja ljudima je na jednoj potpuno durgoj razini, baš mu se divim", kaže Klopp i nastavlja hvaliti španjolsku momčad:

"Oni nisu nikad uplašeni, nikad nisu nervozni. Jednostavno je raditi analize i uz malo više toga smo ih mogli pobijediti, ali nismo bili dovoljno hrabri. Modrić, Benzema, Vinicius, Valverde, sve su to svjetske klase. To je momčad koja je naučena na zajedničku igru, jedna jako složna skupina", smatra Nijemac.

Upitan ima li poseban plan za zaustaviti Viniciusa, kaže:

"Ako se i možete obraniti od njega, pojavi se Benzema, ako ne on, onda Modrić. Previše je tu dobrih igrača, svjetskih klasa, zato se moramo braniti kolektivno".

Kopirati
Drag cursor here to close