U samom finišu utakmice

Budimiru stradali sinusi, izgubio svijest

Budimiru je slomljen desni maksilarni sinus. Kirurg zadužen za operacije lica u bolnici u Navarri pregledat će ga i odlučiti je li potreban operacijski zahvat.
Sport / Nogomet | 26. 02. 2024. u 09:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir doživio je tešku i neugodnu ozljedu na utakmici njegove Osasune i Las Palmasa koja je odigrana jučer.

Budimir koji je ove sezone postigao 14 golova u dresu Osasune je slomio maksilarni sinus, odnosno šupljinu u kosti lica. Iskusni 32-godišnji napadač je u samoj završnici utakmice pao i udario licem u teren. Okrvavljenog lica je zamijenjen, uspio je izaći s terena, ali je naknadno je izgubio svijest, rekao je Osasunin trener Jagoba Arrasate na konferenciji za medije.

"Budimiru je slomljen desni maksilarni sinus. Kirurg zadužen za operacije lica u bolnici u Navarri pregledat će ga i odlučiti je li potreban operacijski zahvat. Igrač se već vratio u hotel i s ekipom se danas vraća kući", dodao je klub.

Tijekom ponedjeljka ili utorka, nakon novog pregleda, bit će poznat način liječenja. On i suigrači nadaju se da će mu samo biti potrebna zaštitna maska neko vrijeme, te da će normalno nastupiti u nadolazećim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close