Derbi na Pecari

Bubalo: Nadam se da uz podršku naših navijača možemo pobijediti Velež

Utakmica Široki Brijeg - Velež igra se u srijedu od 18:30 sati.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2023. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu nogometaši Širokog Brijega igraju još jednu važnu prvenstvenu utakmicu, a protivnik na Pecari bit će im izravan suparnika u borbi za Europu, momčad Veleža.

''Spremni smo za utakmicu protiv Veleža koji je jako kvalitetna momčad, a posebno su dobri u drugom dijelu sezone. Mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjedu. Možda će neki pogrešno shvatiti, ali smatram da ove posljednje dvije utakmice nismo loše odigrali. Nadam se da uz pomoć naših navijača i njihovu podršku s tribina možemo doći do pobjede'', najavio je sutrašnji hercegovački derbi pomoćni trener domaće momčadi Stanko Bubalo.

Dodao je kako za ovu utakmicu neće konkurirati Ilija Mašić, koji ima kartone, i Mihael Kuprešak, koji već nekoliko dana ima virozu.

''Nedostaju nam Kuprešak i Mašić, ali imamo dosta igrača koji su zdravi i spremni pokazati najbolje u ovoj utakmici koja nam puno znači'', rekao je Bubalo.

Naglasio je da su igrači i stručni stožer svjesni da su u rezultatskoj krizi, ali da će dati svoj maksimum kako bi se vratili na pobjednički kolosijek.

Široki Brijeg još čeka na domaću pobjedu u 2023., a u proteklih pet kola momčad s Pecare osvojila je svega dva boda te je pala na šesto mjesto prvenstvene ljestvice.

''Ne želimo se puno osvrtati na prošle utakmice, ali želimo ponoviti neke dobre stvari iz prvog poluvremena protiv Željezničara. Svjesni smo da nas u posljednje vrijeme rezultati nisu mazili, ali mi sada igramo na svojoj Pecari i želimo pobjedu. Momci vrijedno rade, trude se na treninzima i smatram da samo jedan pozitivan rezultat može podići našu momčad'', istaknuo je Bubalo.

Utakmica Široki Brijeg - Velež igra se u srijedu od 18:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close